«Αλλαγή σελίδας» για την People for Business

Σε rebranding προχώρησε η εταιρεία Στρατηγικών Λύσεων Ανθρώπινου Δυναμικού People for Business (PfB) ανανεώνοντας την εταιρική της ταυτότητα – και κατά συνέπεια, το λογότυπο και την ιστοσελίδα της.

Ακολουθώντας τους ρυθμούς των σύγχρονων τεχνολογικών καινοτομιών, η νέα εταιρική ιστοσελίδα της PfB διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό, την ξεκάθαρη δομή, την εύκολη πλοήγηση και το πλούσιο περιεχόμενο, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται το όραμα της εταιρείας, οι ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει σε θέματα HR και η ανθρωποκεντρική της προσέγγιση.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε μέσα από τη συνεργασία της PfB με την εταιρεία BrilliantPR, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Η People for Business δραστηριοποιείται στο χώρο του Ανθρωπίνου Δυναμικού για περισσότερο από 12 χρόνια ως HR Business Partner πολυεθνικών και μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων, σε έργα στρατηγικής, επιλογής, αξιολόγησης και επανατοθέτησης στελεχών.

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα CEO της People for Business δήλωσε σχετικά: «Στις μέρες μας, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τα οφέλη της τεχνολογίας και των αποτελεσματικών συνεργειών. Στην People for Business στοχεύουμε στην συνεχή εξέλιξη και πρόοδο. Η νέα εταιρική μας ιστοσελίδα, που επετεύχθη με την πολύτιμη συμβολή της εταιρείας BrilliantPR, εκφράζει μέσα από μία μοντέρνα προσέγγιση τις αξίες, που μας χαρακτηρίζουν και μας καθιστούν μία από τις κορυφαίες εταιρείες Στρατηγικών Λύσεων Ανθρώπινου Δυναμικού. Δεν παύουμε, ωστόσο, να παραμένουμε αφοσιωμένοι στο αρχικό μας όραμα, που είναι η οικοδόμηση ισχυρών εταιρειών και επιτυχημένων σταδιοδρομιών».  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ