Όσκαρ 2018: Οι μεγάλοι νικητές έρχονται αποκλειστικά στα κανάλια Nova cinema!

Οι ταινίες που σάρωσαν στα φετινά βραβεία Όσκαρ, θα προβληθούν αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.

Ανάμεσα τους η ταινία της χρονιάς «The Shape of Water», του Guillermo del Toro, η οποία απέσπασε συνολικά 4 βραβεία: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Μουσικής και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης. Ακολουθεί, η επίσης υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri», η οποία απέσπασε τελικά τα Όσκαρ  A Γυναικείου ρόλου και Β’ Ανδρικού ρόλου για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των Frances McDormand και ο Sam Rockwell.

Επίσης, στα κανάλια Novacinema θα προβληθούν αποκλειστικά οι ταινίες που διακρίθηκαν σε τεχνικές κατηγορίες, όπως η ιστορική ταινία «Dunkirk», του Christopher Nolan, η οποία κέρδισε συνολικά 3 βραβεία: Μοντάζ, Ηχητικών Εφέ και Ήχου, καθώς επίσης και η ταινία «Blade Runner 2049», του Denis Villeneuve, με τους Ryan Gosling και Harrison Ford, η οποία απέσπασε 2 βραβεία: Φωτογραφίας και Οπτικών Εφέ.

Τέλος, το αισθηματικό δράμα «Call me by your Name», το οποίο απέσπασε το Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου, συγκαταλέγεται και αυτό στους μεγάλους νικητές και θα προβληθεί αποκλειστικά στα κανάλια της Nova.

Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους θα διατίθενται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ