Τρία βραβεία Travellers Choice Awards του Trip Advisor για την Turkish Airlines

H Turkish Airlines αναδείχτηκε ως μία από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες σε τρεις κατηγορίες στα Βραβεία Travelers’ Choice Awards του TripAdvisor για το 2018.

Το TripAdvisor ανέδειξε τους κορυφαίους αερομεταφορείς παγκοσμίως με βάση τον αριθμό αλλά και την ποιότητα των κριτικών για τις αεροπορικές εταιρείες που συγκεντρώθηκαν παγκοσμίως για διάστημα 12 μηνών. Στη φετινή κατάταξη, η Turkish Airlines κατατάχθηκε ανάμεσα στις καλύτερες
αεροπορικές εταιρείες σε τρεις κατηγορίες: “Travellers Choice Major Airline – Europe”, “Travellers Choice Business Class – Europe”, και “Travellers Choice Economy Class – Europe.”

Αυτά τα βραβεία αντικατοπτρίζουν την απήχηση της Turkish Airlines σε όλες τις κατηγορίες και τα προσφερόμενα προϊόντα. Τα βραβεία βασίζονται σε δημοσιευμένες κριτικές σε διάστημα 12 μηνών και αντανακλούν την ποιότητα και τις υπηρεσίες που προσφέρει με συνέπεια η Turkish Airlines. Η Turkish Airlines έλαβε επίσης το βραβείο Travellers Choice Major Airline – Europe το 2017.

“Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς, να διακριθούμε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία σε τρεις κατηγορίες στα Βραβεία του TripAdvisor  Travelers’ Choice Awards για το 2018. Αυτό αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια πολύτιμη ένδειξη εκτίμησης της αφοσίωσης μας στην αριστεία. Εκτός αυτού, αυτά τα βραβεία αποδεικνύουν τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει η τεράστια οικογένεια της Turkish Airlines για να μετατρέψει τη συνολική εμπειρία των πτήσεων για τους επιβάτες σε ένα μοναδικό και αξέχαστο ταξίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους αξιότιμους επιβάτες, τα μέλη της οικογένειάς μας, όσο και το TripAdvisor που μας έκαναν περήφανους με αυτά τα βραβεία”, δήλωσε ο Ahmet Olmuştur, Chief Marketing Officer (CMO) της Turkish Airlines.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι όταν αναγνωρίζουμε τις αγαπημένες αεροπορικές εταιρείες της παγκόσμιας κοινότητας του TripAdvisor αναδεικνύοντας ανά τον κόσμο εκείνους τους αερομεταφορείς που παρέχουν τις καλύτερες εμπειρίες πτήσεων, συμπεριλαμβανομένου της Turkish Airlines”, δήλωσε ο Bryan Saltzburg, Senior Vice President και General Manager του TripAdvisor Flights. “Καθώς η αεροπορική  βιομηχανία εισάγει νέους ναύλους και μια διευρυμένη γκάμα in-flight προϊόντων, οι καταναλωτές συνεχίζουν να αναζητούν εκείνους τους αερομεταφορείς που τους προσφέρουν αξία σε συνδυασμό με μια ποιοτική εμπειρία. Τα Βραβεία Travelers’ Choice για τις αεροπορικές εταιρείες αναδεικνύουν τους αερομεταφορείς που
υπερβαίνουν τις προσδοκίες των επιβατών και λαμβάνουν τον μεγαλύτερο βαθμό από τους ταξιδιώτες¨.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ