Το μέλλον του Cloud στο Oracle OpenWorld 2017

Από χθες η Oracle υποδέχεται δεκάδες χιλιάδες πελάτες και συνεργάτες από 175 χώρες που συμμετέχουν με φυσική παρουσία, και περισσότερα από 18 εκατομμύρια άλλους που παρακολουθούν μέσα από ζωντανή αναμετάδοση, στο Oracle OpenWorld 2017. Με επίκεντρο το πρόσφατα ανασχεδιασμένο Moscone Center του Σαν Φρανσίσκο, οι εκδηλώσεις του συνεδρίου πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης από 1 – 5 Οκτωβρίου.

Χθες ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και Chief Technology Officer της Oracle, άνοιξε την εκδήλωση με μια ειδική παρουσίαση σχετικά με την καινοτομία που χαρακτηρίζει το Oracle Cloud. Οι κεντρικές παρουσιάσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα, με τον Ellison, τον Mark Hurd, CEO της Oracle, και τον Thomas Kurian, President of Product Development της Oracle. Στη σκηνή, τα στελέχη της Oracle θα πλαισιώνονται από ηγέτες μερικών από τις πιο ενδιαφέρουσες επωνυμίες του κόσμου, όπως oι Carbon, Trek, FedEx και Gap, για να συζητήσουν φλέγοντα θέματα που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία σήμερα και στο μέλλον.

Φέτος, το Oracle OpenWorld φέρνει την καινοτομία στη μάθηση μέσα από μια σειρά διαφορετικών μορφών συνεδριών, που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Stanford, και επανασχεδιασμένων εκθεσιακών χώρων.

Η Judy Sim, Oracle Chief Marketing Officer, δήλωσε σχετικά: “Καθώς σηκώνουμε την αυλαία του Oracle OpenWorld 2017, καλωσορίζουμε περισσότερους από 60.000 πελάτες και συνεργάτες που θέλουν να μάθουν πώς να μετασχηματίσουν τις επιχειρήσεις τους με το Oracle Cloud. Η εκδήλωση έχει εξελιχθεί καθώς οι ανάγκες των πελατών μας έχουν αλλάξει και αποτελεί πλέον ένα από τα κορυφαία συνέδρια του κόσμου. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη θετική οικονομική επίπτωση που φέρνουμε στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο, η οποία ξεπερνάει τα 3 δισ. δολάρια.”.
oracle

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ