Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρεία ΔΙΚΟΣ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας ενισχύει την αγροτική οικονομία και την παραγωγική διαδικασία.

Η Τράπεζα προχώρησε σε μία νέα συμφωνία Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας με την εταιρεία ΔΙΚΟΣ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΒΕ με στόχο την ενίσχυση της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος και τυροκομικών προϊόντων.

Η εταιρεία Δίκος με έδρα τη Σιάτιστα Κοζάνης, ιδρύθηκε το έτος 2008 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μονάδες στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο κτηνοτρόφος έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία. 

Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ