Στο Βερολίνο ο Μητσοτάκης, επαφές με Σολτς και Ζεεχόφερ

Στο Βερολίνο βρίσκεται από εχθές το βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου σήμερα θα έχει συναντήσεις, μεταξύ άλλων, με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, και τον υπουργό Εσωτερικών και αρχηγό του CSU, Χορστ Ζεεχόφερ.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σήμερα, περιλαμβάνει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) για θέματα προϋπολογισμού/οικονομικών, Ράλφ Μπρινκχάους, και την αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Κάτια Λάικερτ.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, και αργότερα με τους Κρίστιαν Λίντνερ και Αλεξάντερ Λάμπσντορφ, πρόεδρο και αντιπρόεδρο, αντιστοίχως, του κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP).

Το απόγευμα ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας και αρχηγό του CSU, Χόρστ Ζεεχόφερ.

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), όπου θα έχει επίσης σειρά διμερών συναντήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ