Ο LeBron ξεπέρασε τους 30.000 πόντους και πήρε δώρο παπούτσια… 100.000 δολαρίων

Ο LeBron James κατάφερε να ξεπεράσει τους 30.000 πόντους κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας και να ενταχθεί στη λίστα των παικτών του NBA που έχουν πετύχει κάτι ανάλογο, όπως οι Michael Jordan, Kobe Bryant, Kareem Abdul-Jabbar, Wilt Chamberlain, Dirk Nowitzki και Karl Malone.

Για τον εορτασμό αυτής της ιδιαίτερης στιγμής του LeBron, η The Shoe Surgeon σε συνεργασία με τη Nike, δημιούργησε και χάρισε στον παίκτη το πιο ακριβό ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών στον κόσμο, καθώς κοστίζει πάνω από 100.000 δολάρια.

Τα Nike LeBron 15 είναι κατασκευασμένα από δέρμα κροκόδειλου, επικαλυμμένα από χρυσό 24 καρατίων, διαθέτουν αυθεντικά επιχρυσωμένα φερμουάρ Riri με πλακέτες φτιαγμένες από 14 γραμμάρια χρυσού 18 καρατίων έκαστο, ενώ είναι διακοσμημένα με διαμάντια.

Παράλληλα με τα Nike LeBron 15, η The Shoe Surgeon χάρισε στον LeBron ένα μοναδικό κολιέ που αποτελείται από μια αλυσίδα Franco 30 ιντσών, 18 καρατίων, με ένα μενταγιόν σε σχήμα κεφαλιού λιονταριού το οποίο δημιουργήθηκε από 27 γραμμάρια χρυσού 18 καρατίων και διακοσμείται με 238 διαμάντια.

Δώρα κατάλληλα για έναν βασιλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ