Οικιστικές επενδύσεις ύψους 50 εκατ. ευρώ στη Ρουμανία σχεδιάζει η Cordia

Επενδύσεις ύψους 50 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να υλοποιήσει στη Ρουμανία το επόμενο έτος η Cordia Romania, μέλος της Cordia, του επενδυτικού βραχίονα του Futureal Group στον τομέα των οικιστικών ακινήτων, στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου σχεδίου ανάπτυξής της.

“Η Ρουμανία θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Cordia σε περιφερειακό επίπεδο”, δήλωσε ο Mauricio Mesa Gomez, διευθύνων σύμβουλος της Cordia Romania και μέλος του ΔΣ της Cordia.

“Στόχος μας είναι η παράδοση 500 διαμερισμάτων ετησίως στην τοπική αγορά, προωθώντας έργα ειδικά διαμορφωμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της μεσαίας τάξης, παρέχοντας μια τέλεια ισορροπία μεταξύ θέσης, αρχιτεκτονικής και τιμής”, πρόσθεσε.

Το Parcului20 είναι το πρώτο οικιστικό έργο της Cordia στο Βουκουρέστι, μια επένδυση ύψους 40 εκατ. ευρώ, που θα ολοκληρωθεί σε διάστημα τριών ετών. Το οικιστικό συγκρότημα θα αναπτυχθεί σε οικόπεδο 15.000 τ.μ. και θα διαθέτει 469 διαμερίσματα, 579 θέσεις στάθμευσης, πάρκινγκ ποδηλάτων και πάνω από 80 αποθηκευτικούς χώρους.

Η πρώτη φάση ανάπτυξης του έργου προβλέπει τη δημιουργία 260 διαμερισμάτων και αναμένεται να ξεκινήσει έως το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η Cordia Romania είναι μέλος του ουγγρικού ομίλου Futureal, ο οποίο μέχρι στιγμής έχει αναπτύξει έργα συνολικού ύψους 1,3 δισ. ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ