Η Βουλή των (αιώνιων) εφήβων!

Παρακολουθώντας στενά τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών – και όχι μόνο – αξίζει να αναφερθούμε σε όσα συνέβησαν και συμβαίνουν τα οποία περισσότερο θυμίζουν γεγονότα που θα μπορούσες να συναντήσεις στην Βουλή των εφήβων και όχι στην Βουλή των ενηλίκων.

Βεβαίως στο σημείο αυτό θα πρέπει να ζητήσω – προκαταβολικά – συγνώμη από τους σημερινούς εφήβους και όλους εκείνους που ως έφηβοι “υπηρέτησαν” τον συγκεκριμένο θεσμό!

Πάμε όμως στο σήμερα και σε όσα έχουμε γίνει μάρτυρες χωρίς την παραμικρή διάθεση για όποια αντίδραση. Βεβαίως η εστίαση αφορά τα έργα του Πάνου Καμμένου που χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής όλες τις προηγούμενες ημέρες μας έλεγε ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση με αφορμή τις εξελίξεις της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ωστόσο άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην κυβέρνηση στην περίπτωση εκείνη που η συγκεκριμένη συμφωνία δεν “περνούσε” από το κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας. Με απλά λόγια ο παραιτηθείς – τελικά – υπουργός Άμυνας της χώρας και στρατηγικός εταίρος της κυβέρνησης μας έλεγε εδώ και μήνες πως διαφωνεί με την συμφωνία που υπέγραψε ο “συνεταίρος” του, αλλά περίμενέ την “λύτρωση” από τους “προδότες” των Σκοπίων. Τελικά, δυστυχώς για τον Πάνο Καμμένο, οι Σκοπιανοί δεν ψήφισαν αρνητικά με αποτέλεσμα ο ίδιος να παραιτηθεί!

Με άλλα λόγια όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούμε μια κανονική κωμωδία και δυστυχώς τα Μέσα έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ